top of page

MINI PROGRAMI

MINI JAZZ & HIP HOP programi so namenjeni otrokom, starim 5 in 6 let. V zabavnem in dinamičnem programu se seznanijo z osnovami, spoznavajo ritem ter osvajajo nove plesne korake in elemente.


Programa se izvajata skozi celo šolsko leto, razdeljena sta v sklope 8-ih vaj. Vaje potekajo 1x tedensko 60 min. Ob koncu vsakega sklopa v okviru zadnje vaje

priredimo mini nastop za najbližje.

Oba programa izvajamo v Šentjurju in Celju, plesalci pa lahko obiskujejo oba programa hkrati! Potekata v ločenih terminih po 60 min in sta osnova za prehod v starostno skupino hip hop ali jazz otrok, kjer se plesalci prvič dobijo možnost spoznati tudi s tekmovalno sekcijo posameznih programov in tam nadgrajevati svoje znanje še naprej.

MINI JAZZ

MINI JAZZ plesalci v zabavnem in dinamičnem programu spoznavajo osnove baleta in jazz baleta. Spoznavajo ritem ter osvajajo nivoje gibanja, osnove plesne drže in pozicij ter osnovne pop in jazz plesne korake in elemente. Programu mini jazz sledijo JAZZ OTROCI.

MINI HIP HOP

MINI HIP HOP plesalci v zabavnem in dinamičnem programu osvajajo osnovne plesne korake, različne ritme in stilske osnove hip hopa. Programu mini hip hop sledijo HIP HOP OTROCI.

unnamed (1)_edited.jpg
TBA-435-Edit.jpg
TBA-326-Edit_edited.jpg
TBA-246-Edit.jpg
bottom of page